Thuis

CIXI ZHONGYI ELECTRONIC EQUIPMENT FACTORY Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Cixi is de Elektronische het Materiaalfabriek van Zhongyi bezig geweest met R&D en de productie van universele broodplank, PCB-raad, en verbindingsdraaddraad. Aangezien de fabriek werd gevestigd, spreiden onze zaken in veelvoudige gebieden, zoals onderwijs, wetenschappelijke onderzoek en het verbruiken elektronika uit. Met uitstekende kwaliteit en goede prijs, krijgen wij erkenningen van klanten. Onze producten zijn wijd meer en meer populair al wereld.

 

Wij zijn toegewijd aan het doen van experimenten aan opbrengs diverse types van producten. Op deze wijze, kunnen de klanten meer keuzen hebben. En, om klanten te dienen beter, keuren wij ODM en OEM goed.

 

„Hoog - de kwaliteit, de fijne dienst, vlotte ontwikkeling“ is onze bedrijfsfilosofie, en het „product, technologie, de dienst“ is de drie belangrijkste sluitstenen van de ontwikkeling van de fabriek. Tegelijkertijd om het doel te bereiken om de industrie en handel te combineren, moeten wij het belang van de dienst voor schitterende zaken kennen. De klantentevredenheid is de belangrijkste maatregel van norm voor elke sector en werknemer in ons bedrijf. Elk van onze werknemers zullen hun beste om voor de klant proberen te vernieuwen en te dienen.

 

ZHONGYI ELECTRONI bevestigt het concept „niet voor het beste, maar waarvoor beter.!“ Om de dienst van onze werknemers te verbeteren, verbeteren wij constant ons intern beheer door technische opleiding te organiseren. En wij hangen ook de „kwaliteitsborging, op dienstverlening gerichte“ verkoopverplichtingen aan en blijven de klanten van sterk technisch sterkte en de dienstsysteem voorzien.

 

Handel & Markt
Hoofdmarkten Totale Opbrengst (%)
Oostelijk Azië 14.29%
Westelijk Europa 12.00%
Noord-Amerika 11.00%
Zuidelijk Europa 10.00%
Het medio Oosten 10.00%
Oost-Europa 10.00%
Zuid-Amerika

10.00%

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In 1992, werd een kleine fabriek, CIXI ELEKTRONISCHE ZHONGYI, gevestigd in Xiaolin Town. De op dat ogenblik, slechts werkgever en één of andere werknemer. Zij werken hard.

 

In 1995, overschrijdt het verkoopbedrag twee miljoen. Vele machines worden geïntroduceerd om de productiecapaciteit te vergroten.

 

 

In 2000, begint de fabriek om elektronische markt in verschillende stad bij te wonen.  In de markt, tonen wij nieuwe producten aan de klanten en ontmoeten nieuwe klanten. Dit voorziet van ons een kans om aan de klant face to face te spreken.

 

 

In 2002, met de verhoging van verkoop, werd meer fabriekshuis gebouwd. En meer emplyees zijn aangewend. om de kwaliteit te verbeteren, wordt de broodplank gecontroleerd duidelijk vóór gestuurd.

 

In 2015, OCEAAN werd ELEKTRONISCH gevestigd als handelsmaatschappij om aan de de uitvoerbehoefte te voldoen. Wij voeren door ons uit. En onze producten zijn over de hele wereld populair.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : ZHONGYI

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 500-1000

Opgericht Jaar : 1992

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China CIXI ZHONGYI ELECTRONIC EQUIPMENT FACTORY Certificaten